Naplatite svoju vjernost

Lampica program lojalnosti je inovativan program lojalnosti putem kojeg trgovac nagrađuje Vašu vjernost. Korištenjem Lampica kartice, najatraktivnije kartice ove vrste u BiH, ostvarujete mnoge pogodnosti.

Lampica kartica je kartica programa lojalnosti namijenjena svim kupcima u Bosni i Hercegovini koji kroz svakodnevnu kupovinu na svom omiljenom prodajnom mjestu skupljaju bodove koje mijenjaju za nagrade iz ponude. Korištenje Lampica kartice je jednostavno i dostupno za sve!

Lampica program lojalnosti Vam omogućava da budete nagrađeni za ono što potrošite.

Sa Lampica karticom svaka vaša kupovina vrijedi više.

Nabavite svoju Lampica karticu i naplatite svoju vjernost.

Korištenje kartice

Vašu Lampica karticu koristite prilikom svake kupovine na svim mjestima sa oznakom Lampica programa lojalnosti.

Nabavi svoju Lampicu karticu već sada i pridruži se Lampica programu lojalnosti, programu koji svojim kupcima za potrošeni novac omogućava odabir neke od ponuđenih vrijednih nagrada.

Za pametnu kupovinu, ne zaboravite ponijeti svoju Lampica karticu, skupljati bodove i ostvariti nagrade.

Kako postati korisnik?

Kupovinom Lampica Start paketa na najbližem prodajnom mjestu postajete član Lampica programa lojalnosti.

Nakon izvršene kupovine Lampica Start paketa potrebno je da popunite pristupni obrazac koji ste dobili u Lampica Start paketu i ubacite ga u kutiju koja se nalazi na prodajnom mjestu na kojem je kupljen Lampica Start paket.

Lampica Start paket sadrži:

  • Dvije lampica kartice sa istim serijskim brojem
  • Pin za pristup svom Lampica korisničkom računu na web stranici
  • Uputstva za korisnike
  • Pravila korištenja Lampica programa lojalnosti i info katalog o proizvodima dostupnim na web stranici www.lampica.ba

Priložite Vašu Lampica karticu prilikom svake kupovine prodavaču koji će evidentirati skupljene bodove zavisno od iznosa koji ste potrošili na tom prodajnom mjestu.

Bodove koje skupite na Lampica kartici možete iskoristiti prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima Lampica partnera ili ih zamijeniti za neke od proizvoda sa web stranice (razni artikli ili elektronska dopune/bon svih mobilnih operatera u BiH).

Bodove koje sakupite na Lampica kartici možete iskoristiti :

1.) prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima Lampica partnera

2.) odabirom jednog od  artikala ponuđenih na web stranici www.lampica.ba na sljedećem linku:

https://lampica.ba/MyAccount/Awards

Napomena: Ukoliko niste korisnik lampica kartice listu nagrade možete pogledati na sljedećem linku:

https://lampica.ba/Home/Awards

  • Iskorištavanje bodova na prodajnom mjestu

Sakupljeni broj bodova na svojoj Lampici kartici možete zamijeniti i za KUPON -printanu potvrdu sa nominalnom vrijednošću od 10KM, 20KM ili 50KM. Kupon možete iskoristiti prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima  partnera Lampica programa lojalnosti na kojima ste sakupljali bodove. Potrebno je da sakupite dovoljan broj bodova za željeni iznos, posjetite neko od prodajnih mjesta na kojima ste sakupljali bodove i kažete prodavaču koji kupon na Lampica kartici želite iskoristiti.

Kupon-printanu potvrdu trošite na prodajnom mjestu na kojem ste sakupljali bodove.

Ukoliko račun prilikom korištenja  kupona na prodajnom mjestu bude veći od izabranog iznosa kupona  potrebno je izvršiti doplatu, dok u slučaju da račun bude manji prodavač ne vraća razliku novca.

   VAŽNO!

Kupon-printana potvrda se može iskoristiti samo kod partnera Lampica programa lojalnosti koji je izdao kupon-printanu potvrdu.

Kupon- printanu potvrdu potpisuje i korisnik i prodavač!

  • Artikli na www.lampica.ba

Klikom  na opciju Artikli možete odabrati jedan od artikala iz ponude.

Za odabir željenog artikla potrebno je da izvršite prijavu sa brojem svoje Lampica kartice i pinom koju ste dobili u svom Lampica Start paketu.

Odabirom željenog  artikla od ukupnog stanja bodova sa vaše Lampica kartice se umanjuje broj bodova previđen za taj artikal. Odabrani artikal će vam biti dostavljen na adresu koju ste naveli na svom pristupnom obrascu. 

Osigurajte kupovinu željenog artikla tako što ćete izvršiti rezervaciju na vrijeme.

Za  rezervaciju artikla  je potrebno da na svom Lampica korisničkom računu imate  75% vrijednosti bodova od njegove ukupne vrijednosti.

Prilikom rezervacije iznos bodova na Lampica korisničkom računu se umanjuje za 20% od ukupne vrijednosti sakupljenih bodova. Rok za ostvarivanje preostalih bodova za rezervisani artikal je 45 dana.

  VAŽNO!

Ukoliko u navedenom periodu ne skupite dovoljan broj bodova za odabrani artikal, rezervacija se poništava, a polog za rezervaciju se ne vraća na  Lampica korisnički račun.

  •  Elektronska dopuna/bon  na broj mobilnog telefona po Vašem izboru.

Da biste svoje bodove zamijenili za elektronsku dopunu/bon potrebno je da  imate dovoljan broj sakupljenih bodova te da se logirate na svom Lampica korisničkom računu.

Logiranje vršite unosom broja kartice i pina koju ste dobili u Lampica Start paketu nakon čega birate iznos elektronske dopune/bona i unosite prepaid broj mobitela na koji želite da pošaljete elektronsku dopunu/bon.

Željeni broj će Vam biti dopunjen a broj bodova umanjen sa Vaše Lampica kartice. Proces ponovite svaki put kada želite zamijeniti sakupljene bodove za elektronsku dopunu/bon.

  VAŽNO!

Nagrade u vidu elektronske dopune/bona i artikala se odabiraju isključivo na web stranici na opciji „Nagrade“.

Nagrada u vidu iznosa od  10,20 i 50KM na Lampica kartici se bira isključivo na prodajnom mjestu na kojem ste sakupljali bodove!

O bodovima

Sakupljaj i osvoji!

Sakupljaj bodove na svim mjestima na kojima postoji znak Lampica programa lojalnosti i osvoji neku od atraktivnih nagrada!

Neka Vam od sada kupovina bude potpuni užitak!

Na prodajnim mjestima partnera Lampica programa lojalnosti prilikom svakodnevne kupovine imate mogućnost da sakupljate bodove koje mijenjate za neku od ponuđenih nagrada. Broj bodova koje možete sakupiti zavisi od toga na kojem ste stepenu lojalnosti kod određenog trgovca.

Postoje dva stepena lojalnosti i to početna i puna lojalnost.

Početna lojalnost

Prvom kupovinom na prodajnom mjestu ostvarujete bodove za stepen početne lojalnosti gdje za svaku potrošenu 1KM dobivate od 1-6 bodova zavisno od kategorije prodajnog mjesta.

Puna lojalnost

Prelaskom finansijskog praga i Vi prelazite na stepen pune lojalnosti na kojem trajno ostajete. Za svaku potrošenu 1KM na stepenu pune lojalnosti dobivate duplo više bodova, zavisno od kategorije prodajnog mjesta.

VAŽNO !

Svi pojedinačni bodovi koje ste sakupili na prodajnim mjestima partnera Lampica programa lojalnosti se zbrajaju na Vašoj Lampica kartici.Svakim provlačenjem Lampica kartice ste na korak bliže do željene nagrade.

Skupljanje bodova

Skupljanje bodova je jednostavno i brzo.

Bodove skupljate na svim prodajnim mjestima na kojima postoji oznaka Lampica kartice. Prilikom svakodnevne kupovine potrebno je da svoju Lampica karticu priložite prodavaču koji će evidentirati broj skupljenih bodova zavisno o potrošenom iznosu na tom prodajnom mjestu.

Prodavač će Vam uručiti printanu potvrdu na kojoj možete vidjeti koliko ukupno bodova imate te koliko bodova ste zaradili prilikom izvršene kupovine.

Vaši bodovi su dostupni na uvid i na web stranici .Potrebno je da izvršite prijavu na opciji „Prijavi se „ sa svojim korisničkim imenom i pinom kako biste imali kompletan uvid u stanje bodova.

Korištenje bodova

Skupljene bodove na na svom Lampica korisničkom računu možete iskoristiti prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima Lampica partnera ili odabirom jednog od proizvoda ponuđenih na web stranici.

Da biste odabrali neku od ponuđenih nagrada potrebno je da imate dovoljan broj bodova na Vašoj Lampica kartici.

Na prodajnim mjestima Lampica partnera možete odabrati nagradu u vidu iznosa od 10,20 ili 50 KM na Lampica kartici .

Sakupljene bodove možete iskoristiti prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima na kojima ste sakupljali bodove.

Da biste iskoristili nagradu u vidu iznosa na Lampica kartici potrebno je da imate dovoljan broj bodova za željeni iznos te da posjetite neko od prodajnih mjesta Lampica partnera na kojima ste sakupljali bodove. Prodavaču predočite Lampica karticu i kažete koji iznos želite iskoristiti. Ukoliko račun na prodajnom mjestu bude veći od  odabranog kupona potrebno je da korisnik Lampica kartice izvrši nadoplatu računa. U slučaju da račun bude manji, prodavač ne vraća razliku novca.

Na web stranici www.lampica.ba možete odabrati:

  • nagradu u vidu elektronske dopune/bona (svih telecom operatera)

Na web stranici svoje sakupljene bodove možete iskoristiti i za nagradu u vidu elektronske dopune/bona svih telecom operatera u BiH. Dovoljno je da odete na opciju NAGRADE,odaberete DOPUNA  i pratite upute. Od ukupnog stanja bodova sa vaše Lampica kartice će se oduzeti broj bodova predviđen za iznos elektronske dopune/bona kojeg ste odabrali.

  • nagradu u vidu ponuđenih proizvoda iz važeće ponude

Na web stranici u opciji NAGRADE  možete odabrati neki od ponuđenih proizvoda.

Da biste iskoristili nagradnu u vidu proizvoda  potrebno je da imate dovoljan broj bodova. Na svakom

proizvodu  je naznačena cijena kao i vrijednost u bodovima. Odabirom željenog proizvoda od ukupnog stanja bodova sa vaše Lampica kartice se oduzima broj bodova koji je predviđen za taj proizvod.

Ukoliko ste prijavljeni na svoj korisnički račun , opciji prebacivanja bodova možete pristupiti putem sljedećeg linka:  https://lampica.ba/MyAccount/SendPoints

Poklanjanje bodova

Lampica program lojalnosti Vam omogućava da bodove sa svog Lampica korisničkog računa prebacite na Lampica korisnički račun druge osobe koja sakuplja bodove a u cilju bržeg ostvarivanja nagrada. Proces prebacivanja bodova je vrlo jednostavan i obavlja se na stranici www.lampica.ba, potrebno je samo da pratite link na korisničkom računu.

Bodove možete prebacivati 2 puta u toku 30 dana.

Da biste obavili proces poklanjanja bodova potrebno je da budete prijavljeni na Vaš korisnički račun.

Klikom na opciju "Moj račun" otvarit će Vam se niz polja među kojima birate opciju "Pokloni bodove".

Ukoliko ste prijavljeni na svoj korisnički račun, opciji prebacivanja bodova možete pristupiti putem sljedećeg linka: https://lampica.ba/MyAccount/SendPoints

Udružite snage i dođite brže do željene nagrade.

Gubitak kartice

Ukoliko ste izgubili jednu karticu uvijek možete koristiti drugu. U slučaju da nemate ni jednu od dvije kartice kontaktirajte nas na broj info centra 080 030 555 i bit ćete informisani o načinu za dobijanje nove kartice.

Neovlašteno kopiranje Lampica kartice i bodova biće sankcionisano na odgovarajući način u skladu sa zakonskim propisima Bosne i Hercegovine.